fbpx

Hvem er vi?

Hos Elvandvarmer.dk A/S har vi mange års erfaring med el-vandvarmere, og vi fører forskellige størrelser så du altid finder en der passer til dit behov og til en fornuftig pris.
Vi ønsker at give dig en lang række fordele, som du får ved at skifte til en mere miljøvenlig og billig måde at få varmt vand på. Læs mere om fordelene ved den nyeste generation af billige varmtvandsbeholder her.

Vi leverer fra dag til dag hos Elvandvarmer.dk, så hvis din varmtvandsbeholder eller el-vandvarmer pludseligt står af eller du ønsker at spare penge, så har vi den helt rigtige og prisbillige varmtvandsbeholder til dit behov. Samtidig er el-vandvarmeren nem at installere i kraft af dens lille størrelse. Selve installationen af el-vandvarmeren er også billig sammenlignet med en traditionel varmtvandsbeholder.

Hos Elvandvarmer.dk har vi brugt lang tid på at teste de forskellige producenter af vandvarmere. Alle vores elvandvarmere er A-mærket.

Vi kan nu med stolthed, som eneforhandler i Danmark, levere et kvalitetsprodukt, der bliver produceret i EU og selvfølgelig med alle godkendelser i orden.

Vil du høre mere om den nyeste generation af el-vandvarmere eller er du i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig for dig og dit hjem, sommerhus eller kolonihavehus? Så kontakt os og hør mere om, hvad en prisbillig el-vandvarmer kan gøre for dig og dit hjem.

Vil du holdes opdateret? Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

© Copyright 2021 - Elvandvarmer.dk