Hos Elvandvarmer.dk A/S har vi mange års erfaring med el-vandvarmere, varmepumper og elkedler og vi fører forskellige størrelser så du altid finder en der passer til dit behov og til en fornuftig pris.

Det hele startede i 2015 af Henrik alene, men siden da har det taget fart og antallet af medarbejde er stødt stigende.

 I år 2021 blev virksomheden omdannet til Aktieselskabet Elvandvarmer.dk A/S.


Vi ønsker at give dig en lang række fordele, som du får ved at skifte til en mere miljøvenlig og billig måde at få varmt vand på og opvarme din bolig. Læs mere om fordelene ved den nyeste generation af billige varmtvandsbeholder her.

Vi leverer fra dag til dag hos Elvandvarmer.dk A/S, så hvis din varmtvandsbeholder eller el-vandvarmer pludseligt står af eller du ønsker at spare penge, så har vi den helt rigtige og prisbillige vandvarmer til dit behov. Samtidig er el-vandvarmeren nem at installere i kraft af dens lille størrelse der passer ind nærmest alle steder.

Alle vores elvandvarmere er A-mærket.

Vi kan med stolthed levere et kvalitetsprodukt, der selvfølgelig har alle lovpligtige godkendelser i orden.

Vil du høre mere om den nyeste generation af el-vandvarmere eller er du i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig for dig og dit hjem, sommerhus eller kolonihavehus? Så kontakt os og hør mere om, hvad en prisbillig el-vandvarmer kan gøre for dig og dit hjem.

Vi samler på glade kunder

Tilføj ekstra tilbehør